dijous, 1 de novembre de 2012

MARCADORS SOCIALS


Pearltrees
Pearltrees és una eina molt visual per recollir informació. Es recull en forma d'esquema d'arbre, amb les seves determinades branques, les quals acaben amb perles, on hi ha l'adreça web determinada. Tot i que el format és diferent la idea és la mateixa que el Delicious i el Mister Wong. A més a més, Pearltrees està vinculat amb el Twitter. Aquest és una molt bona eina pels per a poder tenir seleccionades totes les pàgines Webs amb les que un estigui interessat. 

Delicious 

Delicious és un servei d'adreces d'interès social a través de la pàgina web. Permet agregar marcadors que clàssicament es guardaven en els navegadors i els categoritza. Aquestes pàgines web les pots classificar mitjançant etiquetes amb paraules clau i per tant poder-les buscar més ràpidament. Aquestes etiquetes no només serveixen per agrupar-les ja que a més a més es poden  compartir amb altres usuaris de Delicious.
 Mister Wong

Mister Wong és una pàgina web que permet crear grups d'usuaris els quals comparteixin els mateixos interessos. També permet seguir l'activitat d'altres persones. A més a més mitjançant un sistema d’etiquetes es podran recollir adreces de pàgines web  les quals es podran compartir amb altres usuaris. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada